Top

KAPEENKOSKI TRAVEL OY

Toimintamme sydän ja selkäranka on keskisuomalaiset virtavedet.

Olemme aikaisemmin toimineet Äänekosken Kapeenkoskella vuodesta 2020 ja vuonna 2023 laajensimme toimintaamme Konnevedelle, jossa sijaitsee pääpaikkamme ”Ahoniemi – Kellankoski”.

Kapeenkoskella toimimme Myllyniemen yksityisalueella. Tarjoamme Kapeella koskikalastusta yksityisellä koskella ja lupa-alueella, sekä koskenlaskuun liittyviä aktiviteetteja.

Vanha Vesimylly toimii pienimuotoisten kokousten ja juhlien näyttämönä.

Sekä Ahoniemessä että Kapeenkoskella pyrimme pois tarjoamme vieraillamme omaa rauhaa kauniissa ympäristössä suomalaisessa perinnemaisemassa.

KELLANKOSKI – AHONIEMI

Konneveden Rossinkylällä sijaitseva Ahoniemi – Kellankosken tilausravintolamme tarjoaa lähialueen raaka-aineistavalmistettua korkeatasoista mutta konstailematonta ruokaa sekä majoitusta mukavassa 1923 rakennetussa vanhassa kyläkoulussa, joka on hiljattain saneerattu matkailun tarpeisiin.

Konnevedellä kalastus on meille tärkeä osa identiteettiämme ja toimintaamme. Perho – ja järvikalastuksen ohella järjestämme mm. erilaisia luontoseikkailuja, kädentaitokursseja ja melontaretkiä.

Ahoniemessä tilamme ja palvelumme soveltuvat yritysten asiakastilaisuuksiin, kokouksiin, koulutus- ja tyhypäiviin sekä erilaisiin perhejuhliin.

Jani Himanko on valittu ”Vuoden kalamieheksi 2023” pitkästä uurastuksestaan Suomen kalastusmatkailun ja – kulttuurin puolesta ja on Kotkan Maretariumissa sijaitsevan suomalaisen kalastuksen Hall Of Fame – kunniagallerian jäsen. Janilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus työstä kalastusmatkailu – ja kalastusvälineteollisuudessa.

Titta Himanko on yrityksen visuaaliset silmät ja jälkiruokien äiti. Titta on kokenut käsitöiden opettaja ja hänellä pitkä kokemus ryhmän ohjaamisesta.
Tervetuloa!

Titta & Jani Himanko
Kapeenkoski Travel Oy & Konnevesi Travel Oy