Top

KEITTIÖ

Me rakastamme hyvää ruokaa. Haluammekin tarjota Kapeenkoskella herkullista ruokaa laadukkaista raaka-aineista, jotka ovat tuoreita ja mahdollisimman lähellä tuotettua tai pyydettyä.

Tarjottava ruoka heijastelee Janin kokemuksia kalastusmatkoilta ja illanvietoista kalastavien ystäviensä parista. Ruokalistaamme hallitsevat kala- ja riistaruuat, kuten Kapeenkosken luonteeseen kuuluu.

Saatavuuden mukaan tarjoamme mm. hirveä, ahventa, kuhaa ja kaurista. Kievarin lohikeitto on suosittua ja välillä tarjoamme jopa Inarin Muddusjärven paliskunnan poroa.

Kasvisruokavaihtoehtomme ovat täysin vegaanisia ja jälkiruuat yksinkertaisesti täydellisiä. Titan jälkiruuat ovat aina kruunanneet ateriamme ja uskomme, että myös Kapeella jälkiruoka sinetöi onnistuneen nautiskeluhetken. Kievarin suklaata säästämätön mutakakku onkin jo klassikko.

Valmistamme ruuan itse pienissä erissä Kapeen Kievarin omassa keittiössä. Käytämme pääsääntöisesti laktoosittomia ja gluteenittomia raaka-aineita, mikäli kulloinenkin annos sen sallii.

Kesäaikaan ruokailuja voidaan järjestää myös vanhassa vesimyllyssä Kapeenkosken rannalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kuten vaikkapa pyytämällä tarjouksen ruokailusta!