Top

YKSITYINEN KOSKI SUOMEN PARHAILLA TAIMENVESILLÄ

Kapeenkosken alueen neljästä koskesta alimmainen, itse Kapeenkoski komeine raameineen ja historiallisine puitteineen on keskisuomalaista koskimiljöötä parhaasta päästä. Kalastajien onneksi myös järvitaimenet viihtyvät alueella. Taimenen ohella ahven, harjus, hauki ja kuha kuuluvat yleisiin kohdekaloihin.

Keski-Suomen parhaimpiin kuhavesiin lukeutuvat ottipaikat kosken alapuolella kuuluvat Kapeenkosken alueen yksityiseen vesialueeseen ja ovat “Oman kosken” vuokranneiden vieraiden kalastettavissa.

Kapeenkoskelle ei ole saatavilla yksittäisiä kalastuslupia, joten kosken kalastuspaine on hyvin maltillinen.

Omakoski -paketin hinta 1.5.-31.8.2022 on ma – to 825 €/vrk (22h) ja pe -su 985€/vrk (22h) / 10 hlöa.

Hintaan sisältyy aittamajoitus 10:lle henkilölle, Kapeenkosken yksityisalueen kalastusoikeus, viisi kiertävää kalastuslupaa kolmelle ylemmälle koskelle, sekä puusaunan käyttö.

Aittamajoituspaikkoja on yhteensä 20 ja Myllärin tuvassa 4. Vuokra-aika alkaa klo 14 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12.

Varaukset ja tiedustelut: info@kapeenkoski.com

Tiesitkö että; Vaativana taimenen kalastajana tunnetun presidentti Kekkosen tiedetään aikanaan vierailleen juuri Myllyniemessä Kapeen taimenia narraamassa. Sotamaa huolehti silloin, että ruoka tarjotaan Vanhassa myllyssä ja savusauna on kuosissa ja aikataulussa.

Haluatko mukaan muita Kapeenkosken palveluita? Pyydä tarjous!